ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
Καλημέρα σε όλους και όλες! Επέστρεψα στη βάση μου μετά από μία εβδομάδα διακοπών (ευτυχώς έπεται και συνέχεια τον Αύγουστο!). Επισκέφθηκα το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στην περιοχή της Πύλου και σύντομα θα σας αναρτήσω και τις σχετικές φωτογραφίες γιατί τα λόγια είναι περιττά! Το μέρος είναι εκπληκτικό! Μετά λοιπόν από αυτή την όμορφη ανάπαυλα, έπρεπε επειγόντως να επανέλθω σε μία πιο ισορροπημένη διατροφή γιατί οι ατασθαλίες στα πολλά και εκλεκτά εστιατόρια του συγκροτήματος ήταν πολυάριθμές! Ψαράκι λοιπόν, απλό, ελαφρύ και νόστιμο! Το ψήσιμο στη λαδόκολλα ταιριάζει σε όλα τα φιλέτα: γλώσσες, πέρκες, πανκάσιους κλπ. Αφήστε που είναι και σούπερ εύκολο! Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποίησα μπακαλιάρο, ωραιότατα έγιναν και έτσι! Για να τα ετοιμάσετε λοιπόν, πλένετε και σκουπίζετε καλά τα φιλέτα. Τα τοποθετείτε (δύο ή τρία) σε μία λαδόκολλα και τα αλατοπιπερώνετε, τους ρίχνετε πάνω λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο, φύλλα δάφνης, δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό και ρίγανη.
Μόλις τα πασπαλίσετε με όλα τα μυρωδικά, τυλίγετε τη λαδόκολλα σε πακετάκι και την τοποθετείτε μέσα σε ταψάκι. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, βγάζετε από το φούρνο, ξετυλίγετε τα ψαράκια, τα σερβίρετε και τα περιχύνετε με λαδολέμονο. Καλή σας όρεξη!

8 σχόλια:

  1. α...ώστε αστα μερη μου βρέθηκες!στη Βοιδοκοιλια πήγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, εκεί πήγα και ενθουσιάστηκα! Ωραία τα μέρη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήλθες καλή μου φίλη.
    Εξαίρετη και προκλητική και η σημερινή σου συνταγή.
    Χαρά μου αν μπορούσα να είχα ένα κομμάτι
    Νάσαι πάντα καλά
    Ντένης από 7/νησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες ένα ελαφρύ ψαράκι είναι ότι πρέπει!!
    ωραία πρόταση, περιμένουμε τις φωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λένε οτι στην Πύλο είναι υπέροχα!!
    Το ψαράκι θαυμάσιο!!!
    Φιλιά,καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dennis σε ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα και για τα καλά σου λόγια! Περιμένω με ανυπομονησία κάθε νέα σου ανάρτηση με υπέροχες -πάντα- φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ έχω όλη την καλή πρόθεση να αναρτήσω σύντομα τις φωτό, να δούμε πότε θα βρω όμως και τον απαιτούμενο χρόνο! Έχω κάποια τρεχάματα στην παρούσα φάση αλλά θα το κάνω σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Αμέλια
    Καινούργιες αναρτήσεις στα Εφτάνησα θα έχουμε στις αρχές του Σεπτέμβρη.
    Ετοιμάζω πολύ ωραία θέματα τα οποία θα σας αρέσουν
    Σ' ευχαριστώ πάντα γιά όλα καλή μου φίλη
    Ντένης
    Από 7/νησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή