FUDGE ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ

Με την ευκαιρία της αμφιλεγόμενης γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, σας δείχνω σήμερα τα νόστιμα fudge λευκής σοκολάτας με ζελεδάκια που έφτιαξα. Η αρχική αφορμή ήταν  να τα κεράσει η Νατάσα στο σχολείο στους συμμαθητές της (κάνουμε συχνά-πυκνά τέτοιες αποστολές) αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι ταιριάζουν σε πολλές περιπτώσεις. Εϊναι νόστιμα, πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα. Να προσθέσω και πανεύκολα! Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα καθιστούν ένα επιτυχημένο γλυκάκι. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να τα φτιάξετε η συνταγή που ακολούθησα βρίσκεται εδώ.

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αμαλία μου!
    Όντως πάρα πολύ εύκολο fudge! Και η λευκή σοκολάτα μου αρέσει πολύ!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, αχ, αχ... Δεν αναστενάζω λόγω έρωτα αλλά γιατί θέλω απεγνωσμένα ένα από αυτά τα υπέροχα γλυκάκια! Σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμαλία γεια σου! Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά μάλλον θα το κάνω με αποξηραμένα φρούτα που έχω στα ντουλάπια μου. Παπάγια και λάιμ. Με έχει πιάσει μια μανία με την ανακύκλωση των υλικών τον τελευταίο καιρό και ψάχνω τι θα κάνω όλα τα υλικά που μένουν ξεχασμένα στα ράφια μου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκρως παιχνιδιάρικα Αμαλία μου, αν και μάλλον θα τα προτιμούσα με ψιλοκομμένα φρούτα, όπως και η Αθηνά, μιας και θεωρώ ότι έτσι η γλύκα τους θα έχει μια ωραία ισορροπία.

    Τώρα για το αν θα τα φάει μια ψυχή...
    Άβυσσσος!!!
    Τα έχουμε ξαναπεί :-))

    Καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Penelope kai Athina, είμαι σίγουρη ότι με αποξηραμένα φρούτα ή/και με ξηρούς καρπούς θα είναι κι εμένα περισσότερο του γούστου μου. Αλλά τα ζελεδάκια είναι πόλος έλξης για τα μικρά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό ήταν το κοινό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα και σε εμφάνιση και σε γεύση φαντάζομαι! Το fudge έχει γίνει αγαπημένο μου γλυκάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή