SPA PARTY - ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρή, στο δημοτικό, η μαμά μου έκανε πάρτυ στα γενέθλιά μου κάθε χρόνο. Μαζευόντουσαν όλοι οι φίλοι και τα ξαδέρφια μου και παίζαμε με τις 4-5 κούκλες μου (άλλες εποχές τότε) τρώγοντας κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια και τούρτα φτιαγμένη από τη μαμά φυσικά, καθότι τα...αρχαία εκείνα χρόνια δεν ήταν σύνηθες να παραγγέλνεις τούρτες από το ζαχαροπλαστείο.  Απλά πράγματα και συνηθισμένα, τότε όλα τα πάρτυ έμοιαζαν όμοια και απαράλλαχτα. Στη σημερινή εποχή τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και το συνειδητοποίησα ούσα μαμά. Από τότε που η μικρή μου πήγε στο σχολείο (προνήπιο και ένθεν) έχουμε πάει σε δεκάδες πάρτυ, που γίνονται πλέον κατά κύριο λόγο σε παιδότοπους αλλά και σε διάφορους άλλους χώρους. Έχουμε επισκεφτεί σχεδόν όλους τους παιδότοπους των νότιων προαστείων (κλειστούς και υπαίθριους), χώρους δημιουργικής (εναλλακτικής) απασχόλησης, χώρους άθλησης, κήπους σπιτιών και εξοχικών, θεατρικές σκηνές και πολλά άλλα. Πολλά πάρτυ έχουν τη δική τους θεματολογία, ανάλογα το φύλο και το χαρακτήρα του κάθε παιδιού. Σε όλα περάσαμε όμορφα γιατί τα παιδιά διασκεδάζουν πολύ παίζοντας και η παρέα μας (των...μεγάλων δηλαδή) είναι πολύ ευχάριστη, γιατί ευτυχώς είμαστε τυχεροί και δέσαμε ως σύνολο! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω σήμερα είναι από ένα ιδιαίτερο πάρτυ που έγινε πριν λίγες ημέρες, για ένα γλυκύτατο, όμορφο κοριτσάκι, τη Χρυσή και είχε ως θέμα το...spa! Τα κοριτσάκια μας βρήκαν τον παράδεισό τους! Τρεις χρυσοχέρες μαμάδες ανέλαβαν δράση, έφτιαξαν  υπέροχα καλλυντικά από φυσικά υλικά και σπιτικές συνταγές των γιαγιάδων τους και τα συσκεύασαν σε ονειρεμένες συσκευασίες κάθε είδους.
Οι φωτογραφίες αδικούν λίγο την πραγματικότητα γιατί οι μυρωδίες που ξεχύνονταν από όλα αυτά τα καλλυντικά (βότανα, φράουλες, κανέλλα, καραμέλα κλπ.) ήταν υπέροχες.
Φεύγοντας από το πάρτυ, κάθε μαμά διάλεγε όποια καλλυντικά της άρεσαν (νομίζω ότι είναι πλεονασμός αλλά θα σας το πω: δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!). Και φυσικά όταν επιστρέψαμε στο σπίτι δεν μπορούσα να ησυχάσω από τη Νατάσα που ήθελε να κάνει...spa στη μπανιέρα μας και να δοκιμάσει όλα (συγχρόνως!) τα δώρα μας! Γεια στα χέρια σας κορίτσια και ευχαριστούμε πολύ!!!!

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα είναι όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πρωτότυπο θέμα!
    Και πρακτικό, χαλαρωτικό και γεμάτο αρώματα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερο το θέμα αλλά ευχάριστα ιδιαίτερο! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία ιδέα! Μπράβο στις μαμάδες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τυχερά του να είσαι "κοριτσομαμά"!!!
    Ενώ μ' ένα Spiderman, μ' έναν Νίντζα, μ έναν Badman...τι spa να κάνει η έρμη η μάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή