ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Δεν έφυγα ακόμα για τις "επίσημες" διακοπές μου, αυτές ξεκινούν την επόμενη Δευτέρα. Συνήθως οι κανονικές μας διακοπές συνοδεύονται κάθε χρόνο από πολύ μεγάλες προσδοκίες, όλοι περιμένουμε ότι θα περάσουμε τις τέλειες, ανέμελες και ιδανικές διακοπές που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε εντελώς την καθημερινότητα και θα μας αναζωογονήσουν. Λυπούμαι που το λέω αλλά αυτό σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει! Αντίθετα προκύπτουν διάφορες μικρές ή μεγάλες αναποδιές (από το τρισάθλιο ξενοδοχείο που απέχει πολύ από τις φωτογραφίες που βλέπαμε στο internet όταν αποφασίσαμε να το κλείσουμε μέχρι μικρά ή και πιο σοβαρά-μακριά από εμάς- προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν απροειδοποίητα) που ανατρέπουν τα σχέδια και λεκιάζουν τις αναμνήσεις.
Γι΄αυτό κι εγώ σήμερα βάζω μία φωτογραφία από το μέρος (εντός Αττικής) στο οποίο έκανα το μπάνιο μου αυτό το σαββατοκύριακο. Πολύ ωραία ήταν, ξεκούραστα και κοντά στην Αθήνα. Μέχρι λοιπόν να βρω την ιδανική-καταγάλανη-απάνεμη-διάφανη παραλία των ονείρων μου, ας αρκεστώ σε αυτό και ας το ευχαριστηθώ. Για να πείσω πρωτίστως τον εαυτό μου αλλά και εσάς ότι πρέπει να ζούμε όσο μπορούμε στο παρόν.  Διότι, όπως λένε και τα σοφά γνωμικά, το παρελθόν έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει ενώ το μέλλον είναι άγνωστο.

3 σχόλια:

  1. Αααααα, πού είναι αυτό το τέλειο μέρος, βρε Αμαλία ;;;

    Να ξέρω να πάμε τα μικρά, αν τύχει και "κολλήσουμε" στην Αθήνα (ένα από τα ... απρόοπτα που περιμένουμε να συμβεί φέτος !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα, είναι πολύ κοντά, στον Μαραθώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές διακοπές! να περνάτε καλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή