ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

Να υποθέσω (όχι αυθαίρετα αλλά βάσει του μετεωρολογικού δελτίου των τελευταίων δύο ημερών) ότι σήμερα τα φορέσατε τα μπουφανάκια σας. 
Εγώ έβαλα εκ νέου και τις μπαλαρινίτσες μου, τις οποίες είχα ανεβάσει στο επάνω μέρος της παπουτσοθήκης πριν μερικές μέρες. Η συγκεκριμένη κίνηση απόσυρσης των κλειστών παπουτσιών ήταν αυθαίρετη, όπως αποδείχθηκε και έτσι χθες το βράδυ ανακλήθηκε προσωρινά. Καλό είναι να μη μπω σε γλαφυρές λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμουνα τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου χθες το απόγευμα μετά από μία εικοσάλεπτη διαδρομή επάνω στο μηχανάκι υπό δυνατή βροχή (και φορώντας ωραιότατα, πλην όμως εντελώς...ακατάλληλα πεδιλάκια). Υποθέτω πως η φαντασία σας μπορεί άνετα να συμπληρώσει τα κενά. Πάντως η εικόνα...δεν ήταν ευχάριστη, αυτό θα σας το πω!
Όλα αυτά όμως είναι περαστικά, το καλοκαίρι θα έρθει αναπόφευκτα και από αύριο οι προβλέψεις για τον καιρό είναι καλές. Το τριήμερο, για όσους έχουν σχέδια εξορμήσεων, προβλέπεται ευχάριστο και ηλιόλουστο. Σας αποχαιρετώ με μία ανθισμένη φωτογραφία από κήπο που επισκεφτήκαμε πρόσφατα και εύχομαι να περάσετε ένα χαλαρωτικό, πολύχρωμο, όμορφο και γεμάτο ευχάριστες στιγμές τριήμερο!

3 σχόλια:

  1. Καλό τριήμερο, θα σε απογοητεύω αλλά άκουσα για 10 ημέρες ακόμη κάπως έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς εδώ τις περάσαμε με βροχή μέχρι σήμερα ...μόνον σήμερα το απόγευμα έφτιαξε λίγο ο καιρός!!! Για να μην πω και για το κρυουλάκι που έβγαλε!!!!
    Η φωτογραφία πανέμορφη και αντεύχομαι για ένα υπέροχο τριήμερο Αμαλία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμαλια μου....αχ μεγαλο καημο εχω με τον καιρο!!!ειμαι παιδι του λιου και του καλοκαιριου και φετος απο την τοση βροχη εχουμε μουλιασει!!!
    το τριημερο καλα πηγε δεν λεω,αλλα τωρα που βλεπω τον καιρο παλι σε βροχη θα μας το παει!!!
    θελω απλετο ηλιο τωραααα!!
    αχ τα ειπα και ξελαφρωσα!!!
    φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή