ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΨΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΥΡΑ


Τσικνήσαμε χθες όπως προστάζει το έθιμο, πιο λιτά και μετρημένα από άλλες φορές καθώς μεσοβδόμαδα πια δεν υπάρχει άνεση χρόνου για παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα. Η Νατάσα έχει αρκετές σχολικές δραστηριότητες, οι δικές μας υποχρώσεις είναι πολλές, ειδικά τις καθημερινές κι έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλές προετοιμασίες και "μερακλίδικες" καταστάσεις. Περιοριστήκαμε λοιπόν σε απλά και γρήγορα πράγματα, μόνο και μόνο για να μην μοιάζουν όλες οι μέρες ίδιες και να κάνουμε εκείνο το διαφορετικό. 
Τελευταία στιγμή και τρέχοντας μεταξύ σούπερ-μάρκετ, κρεοπωλείου και φροντιστηρίου αγγλικών (!) έψησα πιτούλες και καλαμάκια, έφτιαξα το απαραίτητο τζατζίκι και μία δροσερή πατζαροσαλάτα, τηγάνισα λίγα κεφτεδάκια και έβαλα στο φούρνο αυτά τα πεντανόστιμα λουκάνικα ψημένα σε μπύρα  (συνταγή της Κικής από το Tante Kiki).
Πρέπει να δηλώσω δημόσια ότι αυτά τα λουκάνικα, με τον τρόπο που προτείνει η Κική γίνονται καταπληκτικά και πεντανόστιμα, να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Φοβερό μεζεδάκι για μερακλήδες και για πολλές καταστάσεις, σας εγγυώμαι ότι δεν θα μπορέσει κανείς να τους αντισταθεί! 
Για την ώρα το τρέξιμο συνεχίζεται: αύριο το βράδυ έχουμε αποκριάτικο πάρτι στο σπίτι μας με καλεσμένες τις φίλες της Νατάσας που περιμένουν πώς και πώς να καταπλήξουν η μία την άλλη με τις μεταμφιέσεις τους. Έχω μεγαλεπήβολα σχέδια για τη διακόσμηση του χώρου σε αυτό το πάρτι και έχω προμηθευτεί πάρα (μα πάρα) πολλά αποκριάτικα είδη διακόσμησης, εξάλλου οι απόκριες τη ζητάνε την υπερβολή! Αύριο το πρωί θα πιάσω δουλειά νωρίς κι το ζητούμενο είναι να δω την έκπληξη στα μάτια τους μόλις μπουν στο χώρο. 
Για να δούμε αν θα πετύχουμε το στόχο... 

2 σχόλια:

  1. Νομίζω Αμαλία μου ότι περάσατε εξαιρετικά!
    Άλλωστε καλή διάθεση, καλή παρέα και ένα πιο ιδιαίτερο φαγάκι είναι τα απολύτως απαραίτητα για μια ξεχωριστή μέρα όπως η χτεσινή!
    Καλή δύναμη στις ετοιμασίες μας, ελπίζω να έχουμε ρεπορτάζ από το πάρτι σας!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περάσετε όμορφα στο πάρτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή