HALLOWEEN PARTY


Η μόδα του Halloween όσο πάει και εξαπλώνεται στα μέρη μας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ειδικά στους πιο μικρούς. Έτσι φέτος ενέδωσα κι εγώ στην πίεση και οργάνωσα ένα πάρτυ ...σκοτεινό για τη Νατάσα και τις φίλες της. Επιστρατεύτηκαν τερατάκια, νυχτερίδες, νεκροκεφαλές, μαύρες γάτες, κολοκύθες, όλα αυτά μαζί και πολλά ακόμα για να μπούμε στο πνεύμα! Φτιάξαμε κι ένα μπουφέ ανάλογο της γιορτής, εμφανίστηκαν τα κορίτσια μεταμφιεσμένα σε μάγισσες, ζόμπι, βαμπίρ και άλλα τέτοια...συμπαθή πλάσματα και όλες πέρασαν πολυ όμορφα. Τόσο όμορφα που το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου... 
Καθιερώθηκε λοιπόν ήδη το δικό μας σπίτι ο εορτασμός του Halloween και της κολοκύθας, που βασίζεται στο μύθο του  Jack και του Διαβόλου. Για του λόγου το αληθές...μερικές φωτογραφίες:

Ο μπουφές μας είχε το ανάλογο ύφος σε μαύρο και πορτοκαλί 

Marshmellows με πορτοκαλί σοκολάτα (χρησιμοποίησα λευκή που χρωμάτισα ανάλογα) και μαύρη τρούφα.

Μπισκότα Oreo-φατσούλες (ο στόχος ήταν να βγουν τρομαχτικά αλλά...μάλλον δεν πέτυχα το ύφος!)

Μπισκότα μούμιες και μαύρα φεγγάρια με ζαχαρόπαστα

Στο τέλος δίναμε και ένα μπισκότο δώρο στα κορίτσια μας για να μην τους περάσει τόσο γρήγορα η γλύκα!

Διακοσμητική λεπτομέρεια του χώρου...

...ακόμα και η είσοδος ήταν εναρμονισμένη με το πνεύμα της γιορτής!

Να και η Νατάσα με ανάλογο (δολοφονικό) ύφος...
...και μία φίλη της με πολύ επιτυχημένη αμφίεση μάγισσας!


3 σχόλια:

  1. Κάθε ευκαιρία για γιορτή και για να περάσουμε καλά είναι καλοδεχούμενη Αμαλία μου. Αν και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το έθιμο του Halloween, το αντιμετωπίζω με αρκετή συμπάθεια (ειδικά αφότου διάβασα ότι αποτελεί εξέλιξη παλαιότερης κέλτικης γιορτής).
    Πάρα πολύ γουστόζικο το πάρτι σας, πολλά μπράβο για την άψογη διοργάνωση! Οι λεπτομέρειες απίθανες και τα μη-τρομακτικά μπισκότα πολύ χαριτωμένα!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος ενέδωσα κι' εγώ...αλλά όχι με πάρτι στο σπίτι. Τον πήγα σε γλυκοπωλείο-caffe της περιοχής μας, που έχει θεματική ενότητα σχετική, αλλά και τις άλλες εποχές του χρόνου και έτσι κάναμε την σχετική μας πλάκα Αμαλία μου!
    Μπράβο για την οργάνωση και την υπομονή με την ζαχαρόπαστα... Προσωπικά δεν το έχω καθόλου τελικά με το συγκεκριμένο υλικό. Κάθε προσπάθειά μου εστέφθει με αποτυχία κατά το παρελθόν, οπότε δεν καταπιάνομαι μαζί της καθόλου.
    Χαιρετισμούς και φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και του χρόνου!! Οι γιορτές όπως και αν τις λένε κι ότι και αν σημαίνουν, είναι μια αφορμή για κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από την καθημερινότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή