ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Αυτό το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία με το κοριτσάκι μου. Κάναμε αρκετά μπάνια, παίξαμε επιτραπέζια, διαβάσαμε, μαγειρέψαμε, φτιάξαμε βραχιολάκια και κολιέ η μία στην άλλη. Συγχρόνως, μαλώσαμε, διαφωνήσαμε, φωνάξαμε θυμωμένες και μετά από λίγο αγκαλιαστήκαμε σφιχτά και ξαναγίναμε φίλες, όπως της αρέσει να λέει. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Αυτή η συνειδητοποίηση πότε με κάνει χαρούμενη και πότε μελαγχολική. Δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που δεν θα είμαι πια η καλύτερή της φίλη, θα ανοίξει τα φτερά της και θα πάει πιο μακριά, δύσκολο να το δεχτεί αυτό μία μαμά, όσο κι αν ξέρει ότι είναι απαραίτητο.
Σε όλα τα παιδάκια, μικρά και μεγαλύτερα, που ξεκινάνε το σχολείο οσονούπω... Καλή αρχη! Εύχομαι όλα να χτίσουν ευχάριστες αναμνήσεις από τα σχολικά τους χρόνια γιατί αυτές οι αναμνήσεις θα τα συνοδεύουν μια ζωή!!!

6 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι από καρδιάς να κρατήσεις όλες τις στιγμές καλά μέσα σου. Ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα, πίστεψέ με το ζω, μα δεν θέλω να το πιστέψω.
    Καλή σχολική χρονιά εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Ξανθή μου! Δίκιο έχεις, έτσι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκιά ανάρτηση Amelie μου! Είναι πράγματι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, για αυτό πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή μαζί τους!
    Καλή αρχή στην καινούρια χρονιά!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ Ερμιόνη μου! Ευυχώς εσύ είσαι ακόμα στη φάση που ανυπομονείς να μεγαλώσει λίγο η μικρούλα σου (το άλλο ακόμα είναι κρυμμένο!). Εγώ τον τελευταίο χρόνο ώρες-ώρες μελαγχολώ με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει από τη μία μέρα στην άλλη και αρχίζει να αυτονομείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να έχετε πολλές ακόμη τέτοιες όμορφες στιγμές "μοιράσματος" Αμαλία μου, σας εύχομαι, για τα χρόνια που θα έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ και ανταποδίδω (που έλεγαν και στον ...καιρό μου!) Πηνελόπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή