ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ...UNDER RENOVATION!

Το κουκλόσπιτο που βλέπετε στη φωτογραφία το βρήκα πριν λίγο καιρό...στα σκουπίδια! Φυσικά δεν ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα, αντίθετα είχε ένα σπασμένο τοίχο, ήταν ξεβαμμένο, βρώμικο, γεμάτο γρατζουνιές και χτυπήματα, χωρίς διακοσμητικά και άλλα στολίδια. Μου άρεσε όμως γιατί είναι ξύλινο και είπα να το περιμαζέψω. Η Νατάσα δεν ενθουσιάστηκε όταν το είδε, σίγουρα θα προτιμούσε ένα κουκλόσπιτο πλαστικό, με πισίνα, τζακούζι και πολλά άλλα, από αυτά που διαφημίζονται κατά κόρον στην τηλεόραση. Αφήστε που στην κατάσταση που ήταν, αποδεδειγμένα δεν το χαρακτήριζες και ελκυστικό! Εγώ όμως το πήρα πατριωτικά το θέμα, το έτριψα, το έβαψα, το στόλισα, το καλλώπισα, του κόλλησα και ένα σημα της Barbie (για τους λόγους που προανέφερα και αφού διέλυσα ένα πλαστικό κολλιέ που κοσμούσε το εν λόγω σήμα!) και αφού ξενύχτησα δυο βράδια, σας το παρουσιάζω. 
ΥΓ. Το υπερκαταναλωτικό κοριτσάκι μου τελικά υπέκυψε στη...φούξια γοητεία του αναπαλαιωμένου-ανανεωμένου παιχνιδιού και ξετρελλάθηκε! 

2 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ...ΕΥΓΕ...και πάλι ΕΥΓΕ Αμαλία μου!
    Προσπαθώ ν' αντισταθώ με νύχια και με δόντια στην κατανάλωση των πλαστικών παιχνιδιών το τελευταίο 6μηνο. Αφενός γιατί έχουμε πήξει και αφετέρου γιατί τα βρίσκω τόσο "ψεύτικα" και "απατηλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει είναι φανταστικό!!
    Πάρα πολύ όμορφο, μπράβο σου βρε κορίτσι! Και η μικρούλα θα το καταευχαριστηθεί μετά το ρεκτιφιέ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή