Θα με ενδιέφερε να μάθω συνταγές για γλυκά (τούρτα αμυγδάλου-κορμός χωρίς αλκοόλ) και εαν γνωρίζει κανείς ενα παλιό ζαχαροπλαστείο στην Κυψέλη με φοβερές τουρτες αμυγδάλου....Μμμμ! Πεντανόστιμες!!
Εχω ενα ερώτημα. Θα επισκευθώ ενα νησί με πολλές μέλισσες , σφίγγες και αλλα εντομα . Το νησί διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας μέλι. Θυμαρίσιο και πολύ γευστικό. Να αγνοήσω τα εντομα και να το δοκιμάσω, η να αγοράσω μερίδες βιομηχανοποιημένου μελιού;; Απαντήστε μου παρακαλώ !!
Θα με ενδιέφερε να μάθω συνταγές για γλυκά (τούρτα αμυγδάλου-κορμός χωρίς αλκοόλ) και εαν γνωρίζει κανείς ενα παλιό ζαχαροπλαστείο στην Κυψέλη με φοβερές τουρτες αμυγδάλου....Μμμμ! Πεντανόστιμες!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεωγράφος
Δοκίμασα το περίφημο ...τεμπέλικο γαλακτομπούρεκο απο τη συνταγή στο blog.Παιδιά ειναι θεσπέσιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ξέρετε, θα δοκιμάσω τη συνταγή με τη φυσική λεμονάδα. Αραγε , εαν τα λεμόνια είναι βιολογικά θα πετύχουμε καλύτερη γεύση;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχω ενα ερώτημα. Θα επισκευθώ ενα νησί με πολλές μέλισσες , σφίγγες και αλλα εντομα . Το νησί διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας μέλι. Θυμαρίσιο και πολύ γευστικό. Να αγνοήσω τα εντομα και να το δοκιμάσω, η να αγοράσω μερίδες βιομηχανοποιημένου μελιού;; Απαντήστε μου παρακαλώ !!
ΑπάντησηΔιαγραφή