ΣΥΜΜΕΤΡΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακόηθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Υπολογίζεται, ότι 1 στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά και υπολογίζεται σε 4.500 νέες περιπτώσεις ετησίως.
Κάθε 2,5 εργάσιμες ώρες γίνεται μια νέα διάγνωση, ενώ κάθε 6 εργάσιμες ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του μαστού.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού 'Αλμα Ζωής είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. 

Πήραμε κι εμείς μέρος σήμερα, μαζί με χιλιάδες άντρες, γυναίκες, παιδιά και...ζωάκια, στον αγώνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο ενθουσιασμός, η αγωνιστικότητα και η διάδοση του μηνύματος για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Μακάρι να ευαισθητοποιηθούμε όλες ώστε να πάψουμε να φοβόμαστε και να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας τον τακτικό προληπτικό έλεγχο που σε αυτή την περίπτωση μπορεί πραγματικά να μας σώσει τη ζωή! 



Η ανάπαυση του συμμετέχοντα!!!

Και της συμμετέχουσας!!!

Αποκαμωμένες (από τη φοβερή ζέστη κυρίως) αλλά ικανοποιημένες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου