ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μας μήνα! Επιστροφή στα καθιερωμένα, με τον καιρό στην Αθήνα όχι και τόσο ανοιξιάτικο αλλά με (ευτυχώς) πολλές όμορφες εικόνες στις αναμνήσεις μας. Λουλουδιασμένες αναμνήσεις που γαληνεύουν την σκέψη μας, ηρεμούν τις αισθήσεις και βοηθούν (μαζί με μερικές βαθιές ανάσες) στην καταπολέμηση του άγχους! 


Ο Μάιος παραδοσιακά είναι ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις για μένα. Εκτός από τις δουλειές του σπιτιού που αναπόφευκτα πρέπει να γίνουν, μαζεύονται και πολλές ακόμα, ενόψει του τέλους της σχολικής χρονιάς αλλά και αρκετά γραφειοκρατικά που πρέπει να διευθετηθούν. Δύσκολος και κουραστικός, ευτυχώς όμως πολύχρωμος και (θέλω να ελπίζω) ηλιόλουστος. 


Πάρτε λοιπόν κι εσείς μερικές βαθιές ανάσες και βουτήξτε λίγο το βλέμμα σας στα χρώματα των φωτογραφιών. Εύχομαι να σας μεταδώσω αυτό το μουντό πρωινό μία θετική διάθεση! 








2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά, Αληθώς Ανέστη Αμαλία μου!
    Πράγματι ο καιρός είναι και πάλι εξαιρετικά μελαγχολικός και προσπαθεί να μας ρίξει λίγο τη διάθεση :)
    Η φύση όμως έχει ξεκινήσει να είναι στα καλύτερα της και οι γεμάτες χρώμα φωτογραφίες σου το αποδεικνύουν!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και πάλι Αμαλία μου! Χριστός Ανέστη!!! Αυτός ο καιρός είναι τόσο άστατος όσο και η κατάσταση που ζούμε και με εκνευρίζει!!! Παρ' όλα αυτά οι εικόνες σου είναι υπέροχα ανοιξιάτικες και όμορφες και γαληνεύουν την ψυχή!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή