COSTA NAVARINO
Ιδού οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα! Το μέρος είναι απίστευτης ομορφιάς και φυσικής αλλά και τεχνητής! Τα κτίσματα υπέροχα, εναρμονίζονται όμορφα με το φυσικό περιβάλλον. Πολλές ανέσεις και ιδιαίτερη χλιδή που συνδυάζεται όμως με απλότητα και δεν είναι κραυγαλέα. Αμέτρητες πισίνες, λιμνούλες με διάφανα νερά, πυκνή βλάστηση (δεσπόζει η ελιά), ωραία αμμουδιά και άλλα πολλά!
Τα δωμάτια που βρίσκονται γύρω από τις κεντρικές πισίνες διαθέτουν και δική τους πισίνα, έτσι, για ποικιλία!  
Άποψη της "πλατείας" του συγκροτήματος που αναπαριστά μία πλατεία ελληνικού χωριού και περιλαμβάνει παραδοσιακό καφενείο (με υπέροχα γλυκά του κουταλιού, κλασσικό "υποβρύχιο", ούζο με μεζέ  και καφέ στη χόβολη που σερβίρεται με λουκουμάκι), εστιατόρια, pub και εμπορικά καταστήματα.
Το μέρος που -αναγκαστικά- πέρασα τα περισσότερα πρωινά μου, η παιδική πισίνα που ομολογουμένως ήταν απολαυστική! Ένας υδάτινος παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους που συμπληρωνόταν από 3 μεγάλες νεροτσουλήθρες, μία οικολογική παιδική χαρά και -προσεχώς- το Sandcastle, ένα τεράστιο παιδότοπο!
Ένα μικρό κομμάτι του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου.

Η Souvlakerie (έτσι το έγραφε στην επιγραφή!) και, ναι, ακόμα και σε συνθήκες πολυτέλειας το σουβλάκι παραμένει σταθερή αξία και ξετρελαίνει έλληνες και ξένους!

Και τελευταία, μία άποψη του δωματίου για να έχετε και μία πιο... πριβέ αντίληψη του χώρου!

9 σχόλια:

  1. Πανέμορφο! Να είσαστε καλά να ξαναπάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου φίλη καλημέρα.
    Είσαι τυχερή να περνάς τις διακοπές σου σε τέτοια πανέμορρφα μέρη.
    Νάσαι καλά
    Ντένης απο 7/νησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Amelie μου,
    Πολύ χαίρομαι που περάσατε υπέροχα!
    Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις φωτογραφίες σου και τις εντυπώσεις σου. Πάντα τέτοια! ;)

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Big mama ευχαριστώ, υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντένη καλημέρα! Όντως το μέρος είναι πολύ ωραίο και με λίγη βοήθεια από συγγενικό μου πρόσωπο (που εργάζεται στην εταιρεία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας) μπόρεσα να απολαύσω το υπέροχο αυτό συγκρότημα έναντι λογικού οικονομικού τιμήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Matriga μου ευχαριστώ πολύ! Πάντα τέτοια δεν ξέρω αν θα έχω, καθότι οι συνθήκες αλλάζουν όπως ξέρεις, αλλά οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν καλύτερα πράγματα, δεν είναι απαραίτητα αρνητικές! Ας ελπίσουμε να είναι έτσι και στην δική μου περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην μια πατρίδα μου πήγες διακοπές Αμαλία; Ελπίζω να σας άρεσε πολύ, αν και σε βλέπω ενθουσιασμένη από τα γραφόμενα σου.
    Πόσα και πόσα καλοκαίρια μας φιλοξένησαν τα πλατάνια της πλατείας της Πύλου να ΄ξερες; Και πόσες βουτιές έχουμε κάνει στα νερά της...
    Σύντομα και σε άλλα σας εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Penelope από Πύλο είσαι? Πολύ ωραία τα μέρη σας αν και τα ήξερα γιατί λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, πέρασα 5 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή ως παιδί! Εσείς πού εκδράματε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι εν' μέρη απο την μεριά του πατέρα μου. Τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα εκεί. Μετά μετακόμισε το φαρμακείο του στην Αθήνα και κατεβαίναμε πια τα καλοκαίρια μόνον για 2 μήνες με τους παπούδες... όταν πια βαρύναν κι' αυτοί και έφυγαν από την ζωή, πηγαίναμε λίγες μέρες κάθε χρόνο. Τώρα πια ελάχιστα μιας και οι δικοί μου έφυγαν και από την ζωή...

    Εμείς εκδράμε κοντά σχετικά... Κορινθία και φτάνοντας μέχρι μέρη αγαπημένα της Αργολίδας (με σταθερή βάση πάντα τον Κόρφο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή