ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Κάποιο βροχερό διήμερο του χειμώνα βρέθηκα σε ένα ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα το οποίο με εξέπληξε τόσο ευχάριστα που ήθελα κάποια στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας. Επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά και εντός και εκτός της χώρας, έχω μείνει σε πολυάριθμά ξενοδοχεία στην πορεία των χρόνων, ξενοδοχεία κάθε είδους, διαφορετικών αστεριών, τιμών και παροχών. Κάποια εξ΄αυτών αποτέλεσαν δυσάρεστη ανάμνηση, κάποια ευχάριστη και κάποια αδιάφορη. Έμαθα όμως από αυτή την εναλλαγή να εκτιμάω την προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πελάτη, κάτι που δεν εξαρτάται από την πολυτέλεια του καταλύμματος (γιατί ποιοτικές υπηρεσίες μπορεί κάλλιστα να προσφέρει και ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο) αλλά από την γνώση του αντικειμένου και τον σεβασμό προς αυτόν που επιλέγει το συγκεκριμένο κατάλυμμα. Επειδή λοιπόν, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο τουρισμός πλήττεται ιδιαίτερα, καλό είναι να επιβραβεύουμε τους σωστους επαγγελματίες που σέβονται το αντικείμενό τους.
Ας επανέλθω λοιπόν στο διήμερο που πέρασα στα Καμένα Βούρλα και, πιο συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Galini. Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, του ξενοδοχείου, καθώς πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν εντυπωσιακές κτιριακές εγκαταστάσεις. Αυτό που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση όμως και συνετέλεσε στην ικανοποίησή μου από αυτό το ξενοδοχείο, ήταν το πολύ καλό σέρβις. Όλο το προσωπικό (να σημειώσω δε ότι όλοι οι υπάλληλοι είναι Έλληνες από τις γύρω περιοχές, κάτι που αποτελεί συνειδητή επιλογή της διοίκησης του ξενοδοχείου) είναι τρομερά πρόθυμο και ευγενικό, κάτι που πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου δεδομένο πλέον για ένα ξενοδοχείο. Ιδιαίτερα καλομαγειρεμένο και ποιοτικό ήταν και το φαγητό, παρόλο που το συγκεκριμένο διήμερο το ξενοδοχείο είχε πολύ κόσμο και η τραπεζαρία ήταν πάντα γεμάτη! Τέλος, το ξενοδοχείο παρέχει και απασχόληση για παιδιά.




3 σχόλια:

  1. Η σκέψη σου Αμαλία μου, είναι σωστή.
    Μιλάω για την "αξιολόγηση" και την παρουσίαση των όποιων ξενοδοχείων έχουμε ίσως μείνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, γιατί αυτό είναι ένα διάστημα για το οποίο μπορούμε να έχουμε "συγκριτικό" αποτέλεσμα.
    Πολλές καλημέρες και ελπίζω να είσαι καλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου και σένα Penelope! Είμαι καλά και σιγά-σιγά περιέργως αρχίζει και καλυτερεύει και η διάθεσή μου, μάλλον λόγω άνοιξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε με το καλό!
    Και σαφώς είναι η Άνοιξη, αφού τα άλλα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.
    Απλώς το γεγονός μας δείχνει ότι οι άνθρωποι τελικά θέλουμε λίγα για να είμαστε ευτυχείς...αλλά δεν εννοούμε να το καταλάβουμε!
    Καλημέρες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή