ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


Αν διαβάσατε την προηγούμενη ανάρτησή μου, θα ξέρετε ήδη ότι δεν κάνω προετοιμασίες για το Πάσχα γιατί συνηθίζω να το περνάω εκτός πόλης. Αν δεν την διαβάσατε...σας το λέω και στην παρούσα! Οι προετοιμασίες μου για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνουν μόνο την... προετοιμασία της βαλίτσας, που φέτος θα είναι χειμωνιάτικη λόγω καιρού και, άρα, παραφουσκωμένη! Το μόνο λοιπόν που έκανα σήμερα (σε σχέση με πασχαλινό έθιμο εννοώ, διότι κατά τα άλλα ...τρέχουμε!) ήταν να βάψω λίγα αυγουλάκια, για το καλό. Μάλιστα φέτος αποφάσισα να πειραματιστώ με πιο φυσικούς τρόπους βαψίματος, για να μπορούμε να φάμε άφοβα τα αυγά ακόμα κι αν, όταν τα ξεφλουδίσουμε εντοπίσουμε στο ασπράδι υποψία χρώματος. Ωραία βγήκαν και έτσι, όχι τόσο έντονα και ζωηρά όπως με τις βαφές εμπορίου αλλά τουλάχιστον πιο εναλλακτικά! Και του χρόνου!
Επειδή θα λείπουμε τις επόμενες μέρες, σας εύχομαι από τώρα να περάσετε πολύ όμορφα, να έχετε υγεία και χαρούμενες στιγμές! Καλή Ανάσταση!

ΥΓ. Όχι, δεν έκανα εγώ αυτή την σουρρεαλιστική πασχαλινή ζωγραφιά! Είναι της Νατάσας που επέμενε να την αναρτήσω διότι την έφτιαξε ειδικά για την περίσταση...!


7 σχόλια:

  1. Έκλεισε η βαλίτσα;;; Ωραιότατη και η ζωγραφια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, ακόμα δεν άρχισε να γεμίζει η βαλίτσα, το απόγευμα έχω την επιχείρηση πακετάρισμα! Καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
  2. Καλό Πάσχα, να περάσεις πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Πάσχα Αμαλία μου και καλά να περάσετε, με υγεία και πολλή χαρά!!!
    Υπέροχη ζωγραφιά ... να δώσεις συγχαρητήρια στη ζωγράφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Πάσχα Κική μου σε όλους σας! Ε, η ζωγραφιά μας βγήκε λίγο παρδαλή αλλά...φταίνει τα χρώματα της άνοιξης που (δεν) λέει να έρθει τελικά!

      Διαγραφή
  4. Καλό Πάσχα
    Καλή Λαμπρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή