ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

 
Καλό μήνα! Μια και ο καιρός πλέον το επιτρέπει (και με προϋπόθεση να το επιτρέπουν και τα πληγέντα οικονομικά μας!) μία πολύ ωραία πρόταση για καλοκαιρινή πια απόδραση είναι το όμορφο Πόρτο Χέλι. Συνεχίζοντας την αναφορά ξενοδοχειακών μονάδων που μου άφησαν θετικές εντυπώσεις, θα αναφερθώ στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY που βρίσκεται στην περιοχή, απέναντι από τις πανέμορφες Σπέτσες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα προνομιούχα, μέσα στο πράσινο και μπροστά στη γαλάζια θάλασσα. Η παραλία δε του ξενοδοχείου είναι ειδυλλιακή όπως θα δείτε και στην αντίστοιχη φωτογραφία! Θαλάσσια ταξί φεύγουν μπροστά από την προβλήτα του ξενοδοχείου για τις Σπέτσες καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου (σε 10 λεπτά έχετε μεταφερθεί στη Ντάπια, το κεντρικό λιμάνι των Σπετσών).
Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου τις μέρες που βρέθηκα εκεί ήταν υποδειγματική, όλοι ήταν ευγενέστατοι και πρόθυμοι, παρόλο που τα παιδάκια της παρέας μας συμπεριφέρονταν λίγο... ανυπάκουα (και λίγα λέω!) και ίσως δοκίμαζαν με τη συμπεριφορά τους την αντοχή των εργαζομένων! Ευτυχώς το ξενοδοχείο διαθέτει και παιδικό πρόγραμμα, κάτι που ενδείκνυται για αντίστοιχες με τη δική μας περιπτώσεις. Το φαγητό πολύ προσεγμένο και ποιοτικό, οι κοινόχρηστοι χώροι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ιδιαίτερα όμορφοι και τα δωμάτια απλά, αλλά βολικά και πεντακάθαρα. Γενικά το μέρος μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μόνο μειονέκτημα: η διαδρομή προς το Πόρτο Χέλι που είναι γεμάτη στροφές, αναγκαίο κακό! 





 Η παιδική χαρά και τα γήπεδα των αθλητικών δραστηριοτήτων

2 σχόλια:

  1. Αν το ήξερα θα σας καλούσα για καφεδάκι αφού μένω στην Κοιλάδα που απέχει 12 χλμ από το Πόρτο Χέλι! Χαίρομαι πάντως που περάσατε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω Λίλα μου, σε ζηλεύω που μένεις σε τόσο όμορφο μέρος!!! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή