ΕΝΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σήμερα το πρωί, ανοίγοντας τον υπολογιστή μου, με περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη: ένα βραβείο από το -αγαπημένο- blog Όρεξη να'χεις! Αργότερα παρέλαβα ακόμα ένα από την λατρεμένη (και ιδιαιτέρως επιδέξια μαγείρισσα!) Γαστερόπληξ! Ευχαριστώ πολύ γι΄αυτά, αν και αισθάνομαι ότι η σποραδική (λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και γνώσεων!) ενασχόληση με το blog μου δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θα επιθυμούσα! 'Οπως και να έχει όμως, η χειρονομία αυτή είναι ιδιαίτερα ευγενική και τιμητική! Επειδή δεν είμαι απόλυτα εξοικειωμένη με τις κατάλληλες διαδικασίες, θα προχωρήσω βήμα-βήμα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το όμορφο αυτό βραβείο. Για αρχή κατάφερα να το αναρτήσω στο blog μου, όταν (ελπίζω άμεσα!) καταφέρω να μάθω πώς μπορώ να βάλω και τα σχετικά links των υπόλοιπων blogs στα οποία θέλω να το χαρίσω, θα το δώσω κι εγώ στα 12 αγαπημένα μου blogs! Ζητώ λοιπόν την επιείκιά σας ως νέας στο χώρο και σας ευχαριστώ εκ νέου για αυτά τα πολύτιμα και πολύχρωμα βραβεία!

8 σχόλια:

  1. Amelie μου, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργία!
    Χρόνια πολλά και γεμάτα χαμόγελα!

    Συγχαρητήρια για τις βραβεύσεις σου. Μην ξεχνάς ότι πήρες βραβείο και από την φίλη μου Γαστεροπλήξ. Το αξίζεις με το παραπάνω για τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες δημιουργείες σου!

    Κοχυλένια φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Matriga μου ευχαριστώ για τις ευχές, εύχομαι και σε σένα μία καλή χρονιά! Εγώ πέρασα λίγο δύσκολα στις γιορτές αλλά ελπίζω να ανακάμψω πλέον! Σε ευχαριστώ πολύ και για τα συγχαρητήρια, επειδή ακόμα προσπαθώ να μυηθώ στη διαδικασία των βραβείων, δεν έχω καταφέρει να εκπληρώσω στο ακέραιο τις σχετικές υποχρεώσεις μου! Επιφυλάσσομαι να το κάνω στο άμεσο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αmelie μου, λυπάμαι που δεν πέρασες όμορφα... αλλά εύχομαι όλη η υπόλοιπη χρονιά σας να είναι σούπερ!
    Όσο για την διαδικασία απονομής, αν χρειαστείς τη βοήθειά μου, ξέρεις ότι την έχεις. :))

    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Είχαμε κάποια θέματα υγείας στο σπίτι, για να δούμε αν θα καταφέρουμε να τα αφήσουμε πίσω μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωγραφος7/1/10 15:22

    Πολλά μπράβο για το βραβείο. Αξίζετε περισσότερα. Αλήθεια, εχετε μήπως κάποια συνταγή για τούρτα μους σοκολάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια! Θα είχες και από μένα ένα αλλά είπα να το δώσω σε κάποιους που δεν έχουν πάρει!
    Αχ, τι ωραία που περνάμε σ' αυτά τα blogs:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωγράφε έχω μία πολύ ωραία συνταγή για κέϊκ με ρευστή σοκολάτα, προγραμματίζω να την δημοσιεύσω άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή