ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μία από τις δυσκολότερες της τελευταίας χρονιάς: και εγώ και η μικρή μου ήμασταν άρρωστες, με διαφορετική ίωση η καθεμία! Σηκωνόμουνα με κόπο από το δικό μου κρεβάτι για να φροντίσω εκείνη και μετά ξαναέπεφτα σε... κώμα! Αυτό κράτησε 4-5 μαρτυρικές μέρες αλλά μετά συνήλθαμε αμφότερες και καταφέραμε τελικά να ταξιδέψουμε στη Βιέννη για το τριήμερο. Το εντυπωσιακό είναι ότι, με το που φθάσαμε εκεί, αναρρώσαμε εντελώς και περάσαμε υπέροχα! Αφήστε που η μικρή μου, όχι μόνο δεν γκρίνιαζε αλλά μας έδινε και κουράγιο όποτε παραπονιόμασταν ότι κουραστήκαμε! Μεγάλος ενθουσιασμός τη συνεπήρε! Η Βιέννη ωραιότατη και μεγαλόπρεπη, οι άμαξες με τα άλογα έδιναν στην πόλη τον αέρα της αυτοκρατορικής της κληρονομιάς, ειδυλλιακά πάρκα και πολύχρωμα λουλούδια ομόρφαιναν το κέντρο και τα περίχωρα. Ωραία καφέ, λαχταριστά γλυκά και νοστιμότατα σνίτσελ, λεπτά και κριτσανιστά! Ελπίζω όλοι να περάσατε εξίσου όμορφα το τριήμερο!

6 σχόλια:

  1. Σιδερένιες! Εμείς περάσαμε τα ίδια πριν καμμιά 20αριά μέρες, αλλά τα καταφέραμε και πάλι προς την δόξα τραβάμε...με κάτι μικρούς πυρετούς την Κυριακή που μας πέρασε, λόγω καιρού προφανώς.
    Πάντα καλά ταξίδια σας εύχομαι που είναι σίγουρα είναι άλλη εμπειρία μέσα απο τα μάτια των παιδιών μας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Penelope! Μετά και το δικό σας ταξίδι στην Ευρώπη πήρα κι εγώ θάρρος και το αποφάσισα, τελικά μας βγήκε σε καλό! Να φανταστείς πόσο ωραία πέρασε η μικρή που μου έλεγε να μην ξαναγυρίσουμε στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Είχα πάει ταξίδι του μέλιτος στη Βιέννη πριν 27 χρόνια περίπου. Να είστε πάντα καλά να κάνετε όσο πιο πολλά ταξίδια μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ big mama, εύχομαι κι εσύ να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Όσο για εμάς, επειδή βοηθάει και η δουλειά του συζύγου, ταξιδεύουμε πολύ συχνά! Απλώς μέχρι τώρα δεν είχαμε τολμήσει να πάρουμε μαζί και τη μικρή μας επειδή μας έχει προκύψει ιδιαίτερα ζωηρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί της κι' εγώ καλή μου!
    Τι να την κάνει το κοριτσάκι την Αθήνα, όταν εκεί σας είχε και τους δύο μαζί και διασκέδαζε με την ψυχή της;
    Το έβλεπε έτσι όπως πραγματικά θα ήθελε να είναι η ζωή της κάθε μέρα.
    Εσύ το ίδιο δεν θα σκεφτόσουν :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται Penelope! Δεν ήταν μόνο η διασκέδαση όμως, έκανε και επισημάνσεις που έδειχναν ότι παρατηρούσε σε βάθος, πχ. παρατήρησε από μόνη της ότι τα πεζοδρόμια ήταν πεντακάθαρα, ότι παντού υπήρχαν ψηλά δέντρα, ότι δεν είχε αυτοκίνητα στο κέντρο κλπ. Άσε που, επειδή φέτος ταλαιπωρείται από άσθμα, εκεί δεν έβηξε καθόλου και αυτό την ενθουσίασε! Ποιότητα ζωής επιδιώκει το παιδάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή